Perjantai 25.10.
TEXMEX-perjantai
-pöytä
täynnä herkkuja-
________________________
Lauantai
26.10.
Punaviinibroileria ja pilahviriisiä (G,L)
Pannupihvit & paistettu sipuli (L)
Chorizopasta (L)
________________________
Sunnuntai 27.10.
Riistakäristys ja muusia (G,L)
Uunikalaa valkoviinikastikkeessa (G,L)
________________________
Maanantai 28.10
Broilerin paistileikkeet (G,L)
-curry-kastikkeessa
Chorizopasta (L)
________________________
Tiistai 29.10.
Yrttinen kalavuoka ja
perunamuusi (G,L)
Murea lihakastike (G,L)
________________________
Keskiviikko 30.10.
Hedelmäinen broileripata, riisi (G,L)
Currywurst (G,L)
________________________
Torstai 31.10.
Lihapullat, ruskeakastike (L)
Kasvisgratiini (G,L)
Hernaria (G,L) ja talon pannaria (L)
________________________
Perjantai 1.11.
Kassleria ja talon BBQ-kastike (G,L)
Siipiä, dippiä ja ristikkoperunoita (G,L)
________________________
Lauantai 2.11.
Naudan paistia ja
valkosipuliperunoita (G,L)
Paneroitua kalaa ja tsatsikia (L)
________________________
Sunnuntai 3.11.
Sipoonlahden sunnuntaibrunssi
-katso tarkemmin sivun alalaidasta
________________________
BRUNSSI tarkemmin:
sisältää mm. hedelmiä, viher- ja ruokaisempia salaatteja, "sormisyötäviä" wingsejä, sipulirenkaita ym..
kastikkeita, dippejä, croissanteja, leivät ja levitteet, erilaisia makeita ja jälkiruokia..
Sekä lämmin ruoka, asiaankuuluvin lisukkein. Pääruoan raaka-aineet, esim. naudan paisti, porsaan kassler tai ulkofile
korvataan tarvittaessa normaalien lista-annosten raaka-aineilla
menekin mukaisesti.
Vähennämme näin hävikkiä, säästämme yhdessä luonnonvaroja ja kokeilla on tilaa testailla ideoitaan.
Saadaanpa muuten myös brunssin hinta pidettyä viikonloppulounaan tasolla.
TEXMEX-PERJANTAIT tarkemmin:
-kanaa, jauhelihaa, tuoreita kasviksia & salaatteja
-tortillaa ja tacolastuja, tacoja tai -tubseja sekä ihan haarukoitavaa
-talon guacamole, pico de galloa, salsaa ja muita kastikkeita
© All rights reserved